1a advent.

I helgen har Björn varit här och han kom hit redan i torsdagskväll så helgen har verkat väldigt lång, vilket var jättebra! :D

I fredags firade vi Anna här i korridoren, vi var sådär lagom med folk i vårat lilla kök och det var väldigt trevligt, men vi hängde aldrig med till krogen sen då jag lider av pengabrist...
Igår var vi en liten sväng på stan och sen hemma gjorde vi egen kebabtallrik, fan vad gott det blev!
Idag är det då 1a advent, vi fick gå en sväng till ÖB så jag kunde köpa röda ljus till min adventsljusstake. Imorse bakade vi scones med pepparkakssmak, det blev jättegott! Både fika och mat i ett haha. Så det blev våran frukost och senare våran adventsfika :) Men nu har Björn åkt hem och jag träffar han inte alls mycket förens efter jul.. Men ska iaf mellanlanda i Uppsala både på vägen dit och hem från Amsterdam :)

Goda scones :D

 

 

Sen slog jag Björn lite så han fick näsblod...

Eller så råkade han bara peta sig i näsan lite för mkt ;)



hmpf

En blogg är väldigt lätt att glömma av, det har jag lärt mig.


Grymt sa grisen.

Jag har bestämt mig, jag ska ta och vaccinera mig. Även om jag mår illa av tanken att få en nål instucken i armen.
Känns som ett evigt velande fram och tillbaka, om man ska göra det eller inte. Men nu tänker jag att det är lika bra. Vem vet, jag kanske dör annars? Och det vill vi ju inte ;)

Men som man säger, gratis är gott?

Söndag.

Då vart de söndag igen, veckorna bara springer iväg känns det som. Men jag gillar det. För då är det snart jul och jag får mycket tid att vara hemma i Varberg över jul och nyår, med mina nära och kära, med massa julmys!

Det har varit en skön helg. I fredags gjorde jag ingenting, vilket var väldigt skönt. Låg i sängen, kollade tv och la in cd-omslag i min ipod, haha. Så sysselsatt var jag, men det blev snyggt!
Igår var jag en sväng på stan, skulle kolla på tv till korridoren på myrorna. Men det blev inget för att ingen i korridoren har bil och dom skulle ha 350 spänn för att köra hem den. 350 kr! Rena rånet! Sen på kvällen blev det DMD-fest, det vill säga klassfest hemma hos Emma. Det spelades fyllespel, tjötades skit och var jättetrevligt!

KonsertKonsertKonsert

Eftersom jag fortfarande är uppe i det blå efter fredagens konsert bestämde jag mig för att försöka göra en liten lista på mina bästa konserter jag har varit på.

Kiss. scandinavium, Göteborg 4 mars 1999

Håkan Hellström, Magnus Uggla, The Ark. Fästningshörnan, Varberg juli 2001

Kalas´03 med bl.a Håkan Hellström.
Fästningshörnan, Varberg juli 2003

Kalas´04 med bl.a Di leva. Fästningshörnan, Varberg 30 juli 2004

Håkan Hellström.
Majas vid havet, Varberg juli 2005

King Diamond. Göteborg 21 april 2006

Metallica. Stadion, Stockholm 12 juli 2007

Håkan Hellström. Liseberg, Göteborg 7 september 2007

Håkan Hellström. Scandinavium, Göteborg 12 april 2008

Håkan Hellström. PDOL,  Piteå, 25 juli 2008

The Dead Weather.
Sentrum Scenen, Oslo. 6 november 2009

Sen är det ju lite andra band som man har sett här och där, men det är inget som jag minns. Och jag tror att det här ska vara det mesta bästa :)

Som jag kommer på nu är det iaf två band som måste in på listan, White Stripes och Arctic Monkeys. Vilket jag hoppas på ska hända inom en snart framtid. Jag har hört att White Stripes kanske släpper en ny skiva nästa år, det skulle vara för bra för att vara sant då det är mitt favoritband nr 1! Men en ny skiva borde ju betyda en turne, så jag hoppas på det bästa!

Oslo, en sammanfattning.

Har varit en helg i Oslo, först och främst för att gå på konsert med Emeli, The dead weather, och såklart skulle vi ju träffa Johanna med! Synd för henne bara att hon blev akut magsjuk i lördagskväll när vi skulle gå ut :(

Men iallafall, konserten var så jälva underbar. Lätt något av det bästa jag har sett live. Synd bara att dom bara har släppt ett album så det var inte en sån lång konsert. Men jävligt bra ändå. Sen blev den ju lite bättre att Jack White var med, det var coolt att få se honom liv. Han var snyggare då än på youtube haha. Så jag och Emeli var i sjunde himlen.

Det blev en sväng på stan på lördagen med Johanna sen drack vi te henna hos henne och tjötade skit, precis som vi gjorde innan alla flyttade åt varisitt håll. Synd bara att hon blev sjuk som sagt. Istället blev det en sisådär utgång med Tobbe och hans vän jag inte kommer ihåg namnet på. (Tobbe var han vi bodde hos) Sen stack vi tidigt till stationen på söndag morgon så vi kunde ta oss hem. Och efter 5 timmars buss var jag hemma i Öret igen.

Måndag igen.

Oj, vilken fart denna helgen hade! Måste ha varit för att björn var och hälsade på :) Vi hade en supermysig helg. I fredags var det kulinfos halloweenfest i tybble, vilket var jättekul. Jag och björn gick först en sväng till Cissi för lite förfest och sen gick vi vidare. Sen när alla bestämde sig för att dra till kåren stack vi hem, vi hade inga förköpsbiljetter och orkade inte stå i kö. Men det gjorde inget för vi skulle ändå upp i tid för att åka på äventyr till Marieberg och IKEA. Vi var tidiga och kom hemifrån 11, tidigt för oss iaf haha. Björn hittade nya skor i Marieberg och jag hittade massa bra saker på IKEA, och det bästa var att jag hade presentkort. 300 och handlade för 296 kr, bra handlat!
På kvällen gjorde vi det bästa som finns, vi åt på Efesos. Ursäkta men faaaaaaaaaan vad gott det är där :D Massa grillat kött, klyftpotatis och sen får man ett fat med fem såser! Och den vitlöksåsen är nästan värd att döda för, tycker jag iaf haha. Efteråt gick vi en sväng till ica, eller rullade fram, men björn ville så gärna köpa Ben&Jerry, så det fick bli efterrätt sen när vi kom hem. Glass och Happy Gillmore sen sov vi som grisar.
Igår gjorde vi typ inget, kollade på simpson mest och åt falukorv och älgpasta. Sen efter ett spontant besök på herr våg i helgen bestämde vi oss för att vara superduktiga, äta rätt och träna och så. Så det blir lite minus på vågen, det skulle inte vara helt fel :D Nästa gång björn kommer hit blir det invägning, så vi får se om det har hänt nått då ;)

Idag var jag i skolan 9-19, jobbade på min trailer från 12. Kom en bra bit på vägen och det är bara en effekt och sen ljudläggningen kvar, men det ska jag nog hinna :) Känns som det är jättemycket som ska göras denna veckan.

Tisdag: Fixa dvd-menyn och försöka hinna trailern.
Onsdag: Dugga, skriva pitchen och dvd-meny.
torsdag: Filmseminarium, dvd-meny och trailern.
Fredag: OSLO! TÄNK ATT VI SKA FÅ SE JACK WHITE LIVE!

RSS 2.0