Tisdag

Nu var det ett tagsen igen. Men det har varit nollning och skola för hela slanten och så har Björn varit och hälsat på i helgen :) Men nu orkar jag inte skriva nått ändå.

Så pöss!

Söööndag.

Det är söndag och jag har varit väldigt duktig idag. Vaknade då vid 12... Och sen utnyttjade jag den sista gratisdagen på skolans gym. Men har även skaffat mig ett gymkort för resten av terminen med. Så nu jävlar! Efter gymmet stack jag ner till Willys och fick även fixat luft i hjulen på min cykel (ÄNTLIGEN!). Handlade lite smått och gott och har nu gjort kycklinggryta. Och jättegod blev den, jag är stolt över mig själv! Och fem matlådor blev det också.

Ikväll väntar utomhusbio med nollorna. "Låt den rätte komma in" visas och efter filmen väntas spökvandring med LUPP. Spännande, spännande.
Så nu ska jag kolla på nya top model och fördriva tiden till 20:15. PÖSS


En grym låt förresten!
Dead weather - So far from your weapon.

- There's a bullet in my pocket burning a hole
Your so far from your weapon and you wanna go home
You wanna get up, let go,i said no
You wanna get up, let go

Lördag.

Nollning, nollning och skola. Det är min vardag nu, och min helg. I veckan har det varit skola från måndag till fredag och sen nollning på kvällen. Det har varit speed dating, poolparty och volleyboll och i skolan pratar vi om film och regi och igår skulle vi även skådespela och filma de, men det var inte så hemskt somjag trodde det skulle vara haha. Sen var det volleyboll tunering och Kulinfos lag tog sig ända till semi! Sen var det förfest hos Cicci på 12an och sedan utgång på COREn. Vilket blev en lyckad kväll :)

Och idag blir det maskerad med tema nationaliteter och jag ska vara dansk. Har fixat mig en tröja där det står pölsemannen och några tuborg grön, så detta blir nog med en rolig kväll!

Men ojojoj

Nu har det varit dålig uppdatering! Skärpning Jenny!
Men iallafall har jag haft fullt upp de senaste. Jag är nu tillbaka i Örebro och är fadder för Kulinfos små nollor. Och det roliga är att en är från Varberg! Men det har varit massa skoj aktiviteter och fester och nu igår började skolan med. Och det verkar bli en kul termin, film och webbdesign kommer den innehålla. Ska fixa till med studievägledaren med för att se om det går att göra utbildningen som jag vill ha den :)

Men men, nu ska jag glo på tv en stund innan skolan börjar igen, och sen ikväll är de super speed dating!
Pösshaaaaj

RSS 2.0