En snabb sammanfattning.

I torsdags började jag resan mot Emma i Holland. Tog tåget till Björn och stannade där en natt, sen tog jag bussen till arlanda på fredagsmorgonen. Jag flög, klarade att åka tåget i Amsterdam med byten helt själv (!) sen hämtade Emma mig på stationen.
Sen blev det världens bästa helg med världens bästa Emma. Två utekvällar, flera vändor på stan och massa gott att äta!

Igår var det julmys hemma hos Linn med massa trevliga personer. Vi käkade julmat och delade ut julklappar. Och vissa blev fullare än andra.

Men nu måste jag verkligen packa! Tar tåget antingen 17.10 eller 19.10 imorgon då det är skola heeeela dagen.
Till er hemma så ses vi snart och till er i Örebro så ses vi efter lovet!

PÖSS!

Julmys

Idag har det varit mysigt! O´helga natt var i dag på stortorget nere istan. En julkonsert under ledning av Ernst och med gästartister som Brolle och Charlotte Perelli. Ca 20.000 var vi som stod och frös och sjöng allsång på torget. Och för er som tycker att detta lät jättebra så sänds även konserten på tv på julafton :D
Sen när vi kom hem myste jag, Anna och Malin till det med glögg och peppasrkakor ute i köket :)

Nu ska jag läsa ur boken jag lånade idag på biblioteket, Lanceheim av Tim Davys. Fick hans första bok Amberville i julklapp förra året och den var jättebra! Sen är det kul att alla karaktärer är mjukisdjur!

Pust och stön.

Jag ligger i sängen och orkar knappt ta mig upp. Mitt huvud dunkar och min arm värker och dunkar den med. Det låter precis som om jag är bakis, men det är jag inte. Jag var faktiskt modig och tog sprutan igår. Är glad nu att jag väntade ett tag med att ta den för jag ha hört många historier om att köa i flera timmar. Det tog en kvart sen hade jag fått sprutan! Sen behöver jag inte nämna så mycket om att jag höll på att svimma efteråt... Fick ligga och vila ett tag och en doktor berättade så snällt att mitt undermedveta tyckte att sprutan var jättefarlig, började producera massa adrenalin och då snodde hjärtat allt blod från min hjärna! Taskigt tycker jag...

Kvällen blev lugnt men kul, var på BB och sen på publicum med massa trevliga människor. Kännde att det var bäst och köra på alkoholfritt efter sprutan, så cola fick funka för mig. Men att spela drickspel är inte lika kul när man inte har något att dricka haha.

Men ska nog snart orka mig ut till köket och fixa lite mat. Att värma en matlåda borde jag nog kunna orka. Ska även göra nått som är det godaste i världen! Dadlar med bacon runt, mums! Hoppas bara att det gör sig lika bra i en stekpanna som på grillen.

Nu ska jag tycka synd om mig själv och äta lite godis :)
PÖSS!


RSS 2.0