Onsdag.

Tillbaka i Örebro och skolan, eller ja.. jag kom hit i måndags efter en helg hemma i Varberg. Jag åkte hem i torsdags eftermiddag så var hemma vid fem och senare på kvällen hann jag även att åka till Robin en sväng. Emeli var också där och det var i sommras jag såg henne senast! Men ändå känns det inte som om det har gått mer än en dag sen man sågs. Robin och Emeli drack vin och blev fulla och jag var så snäll att köra dom till donken sen när dom blev hungriga. Och av nån anledningen fick dom för sig att ta på sig massa fula kläder, Emeli åkte tillockmed i Robins innetofflor... På lördagen var det ett besök på Gekås som gällde. Det var massa, massa, massa folk! Jättelång kö in, så vi gick och kollade skor och käkade sen var kön borta. På kvällen sen var det fest hos Robin, kul att träffa människor man inte har träffat på ett bra tag. :)

I skolan är det fortfarande film som gäller. Men nu börjar man äntligen se slutet på projektet och det känns så skönt! Den ska vara inlämnad på måndag och det ska vi nog klara!

Nä nu ska jag vila lite innan jag ska va så duktig att träna push & lift kl 17.
Pözz!

Jag och Emeli är så jävla bra!

Idag fick Robin sin födelsedagspresent. Vi satte på han en ögonbinder och hörlurar med häg musik. Sen körde vi iväg, han hade koll tills vi kom till kvantum ungefär, där tappade han bort sig. Vi körde till vårt hemliga mål och ledde i han i den lokalen där aktiviteten skulle utföras och när vi kommer in utbrister Robin "DET LUKTAR HÄST! JAG SKA VÄL INTE RIDA?". Vi plockar av han ögonbindeln och där står han, i stallet på kvarnagården där jag och Emeli hade varit så snälla att boka in en privat ridlektion. 
Så Robin har nu suttit på en häst för första gången i sitt liv, i en hel timma, både i skritt och trav. Duktig var han och han tyckte faktiskt att det var lite kul. Vi har kommit på många bra presenter att ge varandra men denna tar priset! Den var så jälva bra! Redan när vi åkte därifrån klagade Robin på att han hade fått träningsvärk, då ska han få känna imorn. Och sen när vi va klara i stallet stack vi ner på stan en sväng och käkade pizza.


Robin och Valentino :D


Fy skäms Jenny!

Har ingen aning om när jag uppdaterade min blogg sist... Så om någon nu läser den, vilket det säkert inte är, så säger jag förlåt. Ska försöka gå igenom nu i huvudet om det har hänt något roligt de senaste som man borde skriva...

Skolan består just nu av att spela in och redigera en kortfilm. Om jag räknar rätt så är vi nog inne på den femte veckan med filmen. Två veckor inspelning, två veckor redigering och nu är det första veckan med ljudläggning så det stämmer nog. Filmerna skulle vara nånstans mellan 8-12 minuter och våran är nog uppe i 16 min. Inte dåligt för att ha haft ett manus på åtta sidor med knappt någon dialog. Men iallafall så består mina dagar nu av skola undefär 9-16, då vi sitter sex stycken instängda i vårat fina lilla redigeringsrum utan lugt. Men snart är den klar för visning som sker på Bio Roxy den 5e november, vilket ska bli coolt!

Och helgen som var nu har vart trevlig med, började med att det var finsittning på kåren i fredags, dådet var dags för nollorna att bli ettor. Det bjöds på mat, efterrätt och trevlig underhåller. Mindre underhållning med då en nolla spydde rakt över bordet, vilken tur att det inte var mitt bord! Sen var det party efter de. Sen på lördagen var det party igen med ett trevligt sällskap hemma hos Linn. Jag, Malin, Ellen, Daniel, Cecilia, Jocke, Henrik och Linn då. Det spelades kortspel med straffklunkar och sen gick vi in mot stan och in på Frimis. En lyckad och trevlig kväll.

Imorgon bär det hem till Varberg, Emeli är hemma en sväng från Norge så det ska bli kul att få träffa henne igen. Och eftersom vi båda är hemma denna helgen och Robin fyller år nästa helg bestämde vi oss för att ge han en överraskningspresent på fredag. Allt han vet är att han ska vara ledig från jobbet på förmiddagen. Mohaha. Sen blir det massa mys med familjen också såklart. Synd bara att jag missar overallsinvigningen som ska vara på fredag... Men men, får vänta tills våren. Men det händer säkert massa annat overallsrelaterat innan dess.

Men nu får jag forsätta packa och läsa de sista sidorna i Om jag kunde höra din röst då Emeli ska få låna alla
böcker. Så godnatt :)



En bild från sittningen :)

RSS 2.0